De gevorderde blackjack kaarten tellen strategie.

Het kaarten tellen om blackjack te kunnen winnen is wel echt een techniek voor gevorderden. Een speler moet eerste de basis strategieën van blackjack online leren en onder de knie hebben wil hij kaarten kunnen leren tellen. Als je de techniek van het kaaten tellen leert, dan is de kans op succes groot.
kaarten tellen
De basis van deze techniek is dat als het deck kaarten gevuld is met 10en en azen, dit in jouw voordeel werkt. Als het deck is gevuld met lagere kaarten, dan is dit in het voordeel van de dealer. Dus om het kort te houden: als het deck kaarten in jouw voordeel is moet je maximaal inzetten, als het voordeel bij de dealer ligt moet je dan natuurlijk minimaal inzetten.

Waarom het kaart tellen bij blackjack helpt.

Dit komt omdat een deck kaarten gevuld met 10en, de kans groter maakt dat de dealer eindigt met niets. Maar in het andere geval, een deck kaarten met lage getallen, dan heeft de dealer meer kansen. Als jij weet of het deck kaarten gevuld is met lage of met hoge getallen, dan kun je aan de hand daarvan je strategie bepalen.

Om te spelen als je al een 10 en een 6 in je hand hebt en wetende dat er nog veel 10en in het deck zitten, is dan natuurlijk een slechte zet.

Als het deck echter is gevuld met azen, dan is de kans groot dat je blackjack zult bereiken. De dealer kan dan alleen nog maar winnen als hij ook blackjack behaald. Daarom is een deck met azen in het voordeel van de speler.

Hoe het kaarten tellen precies werkt.

Het kaarten tellen wordt niet gedaan door alle kaarten die uit het deck komen te onthouden. Als je dit wel kunt, dan zou ik verbijsterd zijn, en hoor je op zijn minst thuis in het World records boek voor je goede geheugen.

Het kaarten tellen wordt gedaan door de verschillende soorten kaarten een waarde toe te kennen. Bedenk altijd een manier die je kunt onthouden, zodat het tot zo min mogelijk fouten leidt en je zo min mogelijk geld verliest.

Je geeft dus elke kaart een waarde en aan de hand daarvan tel je op of trek je af. Dit wordt het lopend tellen genoemd, want al gaande weg tel je. Dit doe je aan de hand van de waarden die je hebt toegekend aan de kaarten. Bijvoorbeeld:

2, 3,4,5 en 6 zijn +1;
7, 8 en 9 zijn 0;
10, J, Q, K en Aas zijn -1

Een duidelijker kaarten tellen voorbeeld

Als de eerste kaart een aas is dan beginnen we met -1. Als de volgende een 6 is, dan tellen we er 1 bij op en wordt het getal op de teller dus nul. Als er daarna nog een 3 en een 4 volgen, dan staat de teller op 2.

Als je goed geworden bent in kaarten tellen, dan kun je ook gaan kaarten tellen met de daadwerkelijke waarde van de kaarten. Het getal op je teller moet je delen door het aantal decks dat nog gedeeld moet worden door de dealer.

Met deze uitkomst kun je dan je strategie den gaan bepalen. Veel succes met kaarten tellen!

Keer terug naar kaarten tellen of terug naar blackjack leren

Laatste Update was
maandag, juli 13, 2015